OM OS

LIDT OM IT-SKROTTEN

 

IT-Skrotten er en ung og miljøbevidst virksomhed med forkærlighed for naturen og IT. Virksomheden indehaves af Jens Frederik Holdorf. Siden 2014 har vi specialiseret os i at sortere udtjent IT-udstyr efter gældende EU-lovgivning. Vi er nu otte ansatte i vores virksomhed, der ligger lidt uden for Hjallerup, til at sortere IT-skrot og tage os rigtig godt af vores kunders kasserede IT-udstyr. Vi samarbejder med nogle af de fremmeste i branchen inden for miljørigtig håndtering og nedbrydning af IT-udstyr, således at vi sikrer, at alt bliver udført efter alle kunstens regler, og gældende lovgivning.

Vi er en mindre virksomhed, som har fokus på kvaliteten af vores arbejde. Det ligger os meget på sinde at servicere vores kunder i en bæredygtig cyklus, hvor vi tager os af gammelt IT-udstyr og sørger for at nedbryde, afskaffe eller udvinde værdifulde metaller, som bruges til omsmeltning og genbrug i nye computere og IT-udstyr. Vi er desuden en yderst seriøs og fleksibel virksomhed, som tager socialt ansvar – og vi tager vores arbejde og naturen meget alvorligt.

om_img
MISSION

Hos IT-Skrotten har vi specialiseret os i at skille og sortere udtjent IT udstyr. Dertil har vi fundet de mest miljørigtige samarbejdspartnere til den videre nedbrydelse af det skrottede udstyr inden det måske ender i nyt IT udstyr eller på anden måde bliver genanvendt.

VISION

Det er IT-Skrottens vision at være den fortrukne samarbejdspartner for IT virksomheder med fokus på CSR og derigennem miljøpolitik.