SIKKERHEDSDESTRUERING

Vi sørger for at 99,9% af alt indsamlet IT udstyr, går videre til omsmeltning eller shredding, for at udvinde værdifulde metaller og sørge for at farlige stoffer.
Mere tekst er på vej…

Hos IT-Skrotten har du med en særdeles ansvarlig og miljøbevidst virksomhed at gøre. Vi køber og håndterer brugt IT-skrot, som vi sammen med vores samarbejdspartnere skiller os af med eller genanvender. Har du en masse gammelt IT-udstyr liggende, tilbyder vi sikkerhedsdestruering, som bliver udført ansvarligt efter gældende EU-lovgivning. Sikkerhedsdestruering sker mekanisk ved at makulere IT-skrottet i små stykker, og der tages forbehold for skadelige materialer.

Derfor håndteres disse med størst omhu, og vi skiller det indledningsvist ad, således at vi kan udvinde værdifulde metaller, der kan genbruges. Yder du omtanke for miljøet, og ligger det dig på sinde at skaffe dig af med dit IT-udstyr på ansvarlig vis, er vi klar til at hjælpe dig. Vi er en seriøs og bæredygtig virksomhed, som kan hjælpe dig med sikkerhedsdestruering, så du bliver en bekymring fattigere. Kontakt os for et uforpligtende tilbud og hør, hvad dit IT-skrot har af værdi.